Arturo Ruiz Castillo


Arturo Ruiz-Castillo y Basalala (9 Kanun de 1910 - Madrid, 18 Heziran de 1994) yew direktorê filmiyo.  

Arturo Ruiz Castillo
Melumato şexsi
Dewlete İspanya
Cınsiyet Camêrd
Cay biyayışi Madrid
Biyayış
Merdış
Cay merdışi Madrid(Gonibıyayışê mezgi ra merd)
Wendış University of Madrid
Gırwe Senarist, filmmaker û Hetenoğê filmi
Zıwani İspanyolki

FilmografiyeBıvurne

  • Las inquietudes de Shanti Andía (1946)
  • El santuario no se rinde (1949)
  • Catalina de Inglaterra (1951)
  • La laguna negra (1952)
  • El guardián del paraíso (1954)
  • Los ases buscan la paz (1955)
  • Pachín (1961)
  • El capitán O'Hara (1964)