Content deleted Content added
Xoser (werênayış | iştıraki)
Line 339:
 
::Also, I think you should be officially responsible for standardization process. You definetely put a lot of time in this. You deserve it. --[[User:Xosere|Xosere]] 17:32, 18 Temuz 2008 (UTC)
 
Güzel kardeşim, bizim tartışmamız ne ile ilgili, sen olayı nerelere çektin. Sabahtan beri olanca küfürleri saydın, ben bir şey dedim mi? Olağandır kızabilirsin, ama kişisel saldırı ve hakaret doğru bir şey mi sence. Sen beni nerden tanıyorsun ki, seni insan yerine koymamışım? Sana ne dedim ki ben? Yazdığımız şeyler meydanda. Ben ortaya genel olarak konuşuyorum, sen üzerine alınıyorsun. Laflarım çok mu ağır geldi? Yalnızca ''childish'' ve ''stupid'' kelimelerinden gücendinse yine de senden özür diliyorum.
 
Daha önce bana sorduklarını cevaplamadım mı sana? Bir süredir sağlık sorunlarımdan dolayı yoktum. Kimseyi hakir ve küçük görecek biri varsa, o en son ben olurum. Kızgınlığından böyle asılsız duygulara kapılma lütfen, bilakis güçlü olmaya bak.
 
Ben şimdiye kadar kimseye dememişim burası yalnız benimdir, herkese açıktır. (Bıra Xosere'ye de teessüf ediyorum yani, ona gönderdiğim e-mailler arşivimde, isterse gönderebilirim kendisine. Nerde yazmışım böyle bir şeyi. Ben sadece yapılan hatalardan dolayı üzüldüğümü ve bu yüzden kendisine sitem etmiştim. Şimdi onun da bana kızmaktan ötürü olayı buraya taşıması gerekmezdi. İnsan tartışırken bile biraz dürüst olur. Neyse, yine de benim hatam varsa, bıra Xosere'den de özür diliyorum burdan.)
 
Yanlışları düzeltmek, birilerini hataları yüzünden uyarmak kabahat mi? Oysa ki başkaları bizim emeğimizi hiçe sayıyor üstelik saygısızlık ediyorlar. Ben bu projeyi taa başından beri destekliyor ve projenin gelişmesi için iştirak ediyorum.
 
Mesela, çoğunluğun fikri alınmadan, tek başımıza oturmuş bir alfabeyi, o veya bu gibi şahsi fikirlerden dolayı durup dururken değiştirmek de nerden çıktı? Biri bir şey demeye kalmasın sen hooop tutup hemen değiştiriyorsun. Yani bir öyle diyorsun, bir böyle. Ben de anlamıyorum ki ne istediğini? Benim de kızdığım şey bu. Asmên bırayı da gücendirip kovdunuz. Sıra bana mı geldi? --[[User:Mirzali|Mirzali]] 21:10, 18 Temuz 2008 (UTC)