Content deleted Content added
Line 367:
:: Benim yaptiklarimi yanlis buluyorsan, onlari degistire bilirsin, burasi Wikipedia'dir, hekesin degistirme hakki vardir. Yanlislarim varsa, yanlislarimin neden dogru olmadigimi anlata bilirsin, ama sen bunun yerine hemen her sefer kisisel oldun ve beni bir biseye yaramayan olarak ilan ettin. Sanki burda ajanmisim, düsmanmisim gibi, bilerek kafakarisiklik getirmek istemsim gibi, sadece zarar verenmisim gibi hava yarattin.
 
:: Bu Alfabeyi de ben kurmadim. En basda sadece fikirlerimi aktardim, sonra ama kendinkendim tespit ettim, Türk Alfabesinin daha iyi tercih oldugunu ve hatta sizin Enstitütünüzü Xoserenn önünde savundum. Tesekkür yerine, yine senden hakaret yedim.
 
:: Standard sitesinde hatalar görüyorsan, düzelte bilirsin, kimse buna karsi degil. Ama insanlara karsi kisisel ifadeler kullandigin sürece, insanlari Zazalikdan sogutuyorsun, senin yüzünden kac sefer Türkcü olmaya kalkistim. Vateye de mailler yazdim, bazen aptalca fikirlerden bile bulundum, yine de bana hic bi zaman senin gibi davranmadilar, hep dostca karsiladilar, ve bir genc olarak Zazacaya deger verdigimden mutlu oldular.