Ebato oricinale(Dosyay SVGi, nominal 871 × 1,011 pikseli, ebadê dosya: 405 KB)


Xulasa

Şınasnayış
Català: Escut de Sollana (Ribera Baixa, País Valencià): «Format per tres quarters: el primer, en camp d’argent, tres bandes d’atzur, les armes d’En Ximén d’Urrea, conqueridor de Sollana durant la Reconquesta; el segon, a la part superior esquerra, en camp d’argent, creu de Sant Andreu carregada de cinc escudets d’atzur, amb bordura de gules sobre la qual ostenta huit castellets d’or, armes de la casa de Portugal que fundà el Convent de l’Alcaissia i va arribar a Sollana la imatge del Santíssim Crist de la Pietat, i el tercer quarter, baix dels altres dos, les barres d’Aragó i les cadenes de Navarra, armes del Ducat d’Híxer. El timbra una corona ducal. Com ornament exterior i a mode de llambrequins, unes espigues d’arròs, el conreu del qual vist d’or la major part del terme municipal i és la seua principal riquesa.» Escut sense oficialitzar, aprovat per l'Ajuntament el 1935. Els colors són els que hi apareixen a l'annex IV del Decret 72/2015, de 15 de maig.
Español: Escudo de Sollana (País Valenciano, España): «Formado por tres cuarteles: el primero en la parte superior derecha, tres bandas de azur y las armas de Ximén de Urrea, conquistador de Sollana durante la Reconquista; el segundo, en la parte superior izquierda, cruz de San Andrés con cinco escudos pequeños de azur y borduras sobre las cuales ostentan ocho pequeños castillos de oro y las armas de la casa de Portugal que fundó el Convento de la Alcaicía y llegó a Sollana la imagen del Santísimo Cristo de la Piedad; y el tercer cuartel, situado debajo de los otros dos, con las barras de Aragón y las cadenas de Navarra, armas del Ducado de Híjar. Una corona ducal timbra el escudo. Como ornamento exterior y a modo de lambrequines, unas espigas de arroz, cuyo cultivo viste de oro la mayor parte del término municipal y forma su principal riqueza.» Escudo no oficializado, aprobado por el Ayuntamiento en 1935. Los colores son los que se indican en el anexo IV del Decreto 72/2015, de 15 de mayo.
English: Coat of arms of Sollana, Valencian Community, Spain.
Tarix
Çıme Original or elements in public domini & Karo şexsi
Nuştekar Macondo
SVG genesis
InfoField
 
Na dosyay SVG çıme kode cı standardan de W3C deye hewlo.
 
This coat of arms was created with Inkscape.

Lisans

Ez, ke ena dosya viraste, bine ena lisans ser cap kena:
w:en:Creative Commons
gıredayış sey yewbini barekerdış
Nê weçenegan dê xoseri:
  • bare kerdene – qe gure kopya kerdişi, vila kerdişi u şawitişi
  • qe reyna mix kerdişi – qe kabul kerdişi gure
bine enê şarti:
  • gıredayış – Lazımo ke şıma icazet bıdê, lisansi rê link, vuriyayış ke biyo belû kerê. Ney şıma usulên ra şenê bıkerê, labelê karkerdış u iştirakê şıma terefê wayirê lisansi ra zey qebulbiyene yew qeyde çıniyo.
  • sey yewbini barekerdış – Meqaleyi ke reyna têv dê, tadê ya zi fına inşa bıkerê, iştırakê şıma lazımo ke zey orcinali same or compatible license bın de vıla kerê.
Insignia This image shows a flag, a coat of arms, a seal or some other official insignia. The use of such symbols is restricted in many countries. These restrictions are independent of the copyright status.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

Dewrê mocnayışi

4 Tışrino Peyên 2018

Verêniya dosya

Seba diyayışê viyarteyê dosya ra tarixê ke qısımê tarix/zemani derê inan bıtıkne.

Tarix/ZemanResımo qıckekEbadiKarberMışewre
nıkayên13:09, 21 Çele 2020Seba versiyonê 13:09, 21 Çele 2020 ra871 - 1,011 (405 KB)MacondoCorona ducal
17:31, 6 Tışrino Peyên 2019Seba versiyonê 17:31, 6 Tışrino Peyên 2019 ra871 - 1,011 (406 KB)MacondoColors segons Decret 72/2015 del Consell
17:27, 4 Tışrino Peyên 2018Seba versiyonê 17:27, 4 Tışrino Peyên 2018 ra871 - 1,011 (391 KB)MacondoUser created page with UploadWizard

The following pages link to this file:

Gurenayışê dosyaya gılovere

Ena dosya wikiyanê binan de gureniyena.

Yê na dosya gurenayışê gıloveri tayêna bıvêne.

Metadata