Eartha Kitt


Eartha Mae Kitt (b. 25 Kanun 1927, North, South Carolina, DAY) yew aktrisa Amerikana.

Eartha Kitt
Eartha Kitt 2007.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Dewletê Amerikaê Yewbiyaey
Cınsiyet Cêniye
Cay biyayışi North (en)
Biyayış
Merdış
Cay merdışi Weston (en) (Colorectal cancer (en) ra merd)
Wendış High School of Performing Arts (en)
Gure Kayker, muzisyen, Muzisyen, dancer (en), vengdayoğ (en), Komedyen (en) u recording artist (d)
Zıwani İngılızki u Fransızki
Cınayış Vokal (d)
Şariye Afroamerikan
Website earthakitt.com

XebetiyayışiBıvurne

DiskografiyeBıvurne

  • Under The Bridges Of Paris (1955) (UK #7)
  • Just An Old Fashioned Girl (1958)
  • Che Vale Per Me (1968)
  • Where Is My Man (1983) (UK #36)
  • I Love Men (1984) (UK #50)
  • I Don't Care (1986)
  • This Is My Life (1986) (UK #73)
  • Arabian Song (1987)
  • Cha Cha Heels (Feat:Bronski Beat) (1989) (UK #32)
  • If I Love Ya Then I Need Ya (1994) (UK #43)
  • Santa Baby (2007) (UK #84)

FilmografiyeBıvurne

TêlevizyonBıvurne

SahneBıvurne