Leonardo DiCaprio


Leonardo Wilhelm DiCaprio (11 Tışrino Peyên 1974) yew aktoro Amerikayıco. Piyê Leonardo DiCaprioyi İtalyano; maya xo Almano. Serra 1997ıne de filmê Titanik (film)i de kay kerdo u biyo namdar. Ey serra 2015ıne de be rolê xo ra filmê The Revenant de Xelata Oskari gırewta.

Leonardo DiCaprio
Leonardo Dicaprio Cannes 2019.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Dewletê Yewbiyaeyê Amerika
Cınsiyet Camêrd
Cay biyayışi Hollywood
Biyayış
Wendış John Marshall High School (en) u Los Angeles Center for Enriched Studies (en)
Gırwe Kayker, kaykerê sinema, senarist, kaykerê seriali (d), vıraştoğê filmi (en), Kaykerê tiyatroy (en) u Dormewan (en)
Fıkır Partiya Demokratike
Zıwani İngılızki, İtalyanki u Almanki
Mae Irmelin DiCaprio (d)
Pi George DiCaprio (en)
İtıqad Bêdin u Roman Catholic (en)
Şariye German americans (en), Italian American (en) u Russian Americans (en)
Website leonardodicaprio.com

FilmografiyeBıvurne

Serre Film Rol Noti
1991 Critters 3 Josh
1993 This Boy's Life Toby
What's Eating Gilbert Grape Arnie Grape
1995 The Quick and The Dead Kid
The Basketball Diaries Jim Carroll
Total Eclipse Arthur Rimbaud
1996 Romeo + Juliet Romeo Montague
Marvin's Room Hank
1997 Titanic Jack Dawson
1998 The Man in the Iron Mask Kral Louis XIV/Philippe
Celebrity Brandon Darrow
2000 The Beach Richard
2002 Catch Me If You Can Frank William Abagnale Jr.
Gangs of New York Amsterdam Vallon
2004 The Aviator Howard Hughes
2006 Blood Diamond Danny Archer
The Departed Billy Costigan
2007 The 11th Hour Anlatıcı
2008 Revolutionary Road Frank Wheeler
Body of Lies Roger Ferris
The Chancellor Manuscript Peter Chancellor
Freedom Within the Heart Brian Boru
The Rise of Theodore Roosevelt Theodore Roosevelt
2009 Shutter Island Edward "Teddy" Daniels
2010 Inception Cobb
2011 J.Edgar J.Edgar
2012 Django Unchained Calvin Candie Quentin Tarantino
2013 The Great Gatsby Jay Gatsby Baz Luhrmann
The Wolf of Wall Street Jordan Belfort Martin Scorsese
2015 The Revenant Hugh Glass Alejandro G. Iñárritu'
The Audition (Filma Kılma) Xo Martin Scorsese
Before the Flood Xo Fisher Stevens
2019 Once Upon a Time in Hollywood Rick Dalton Quentin Tarantino
2021 Killers of the Flower Moon Martin Scorsese

ÇımeyBıvurne

Leonardo DiCaprio IMDb de