Lista qezanê Madridi

İspanya de paytextê Madridi de 21 qezeyan (distrito) ra ameyo pêser. Nê qezey 128 mahalleyan (barrio) ra mışterekê.

QezeyBıvurne

No Name Erd
(2014)
Nıfus
(2014)
Sıxletiye
(2014)
Heruna cı Semti-mahley
1 Centro Şablon:Number table sorting/positive523.08 Şablon:Number table sorting/positive134,271 Şablon:Number table sorting/positive256.69   Palacio (11)
Embajadores (12)
Cortes (13)
Justicia (14)
Universidad (15)
Sol (16)
2 Arganzuela Şablon:Number table sorting/positive648.10 Şablon:Number table sorting/positive151,608 Şablon:Number table sorting/positive233.93   Imperial (21)
Acacias (22)
Chopera (23)
Legazpi (24)
Delicias (25)
Palos de Moguer (26)
Atocha (27)
3 Retiro Şablon:Number table sorting/positive545.12 Şablon:Number table sorting/positive118,743 Şablon:Number table sorting/positive217.83   Pacífico (31)
Adelfas (32)
Estrella (33)
Ibiza (34)
Jerónimos (35)
Niño Jesús (36)
4 Salamanca Şablon:Number table sorting/positive538.72 Şablon:Number table sorting/positive143,598 Şablon:Number table sorting/positive266.55   Recoletos (41)
Goya (42)
Fuente del Berro (43)
Guindalera (44)
Lista (45)
Castellana (46)
5 Chamartin Şablon:Number table sorting/positive917.01 Şablon:Number table sorting/positive142,684 Şablon:Number table sorting/positive155.60   El Viso (51)
Prosperidad (52)
Ciudad Jardín (53)
Hispanoamérica (54)
Nueva España (55)
Castilla (56)
6 Tetuán Şablon:Number table sorting/positive538.81 Şablon:Number table sorting/positive152,523 Şablon:Number table sorting/positive283.07   Bellas Vistas (61)
Cuatro Caminos (62)
Castillejos (63)
Almenara (64)
Valdeacederas (65)
Berruguete (66)
7 Chamberí Şablon:Number table sorting/positive467.41 Şablon:Number table sorting/positive138,586 Şablon:Number table sorting/positive296.50   Gaztambide (71)
Arapiles (72)
Trafalgar (73)
Almagro (74)
Ríos Rosas (75)
Vallehermoso (76)
8 Fuencarral-El Pardo Şablon:Number table sorting/positive23,781.01 Şablon:Number table sorting/positive232,651 Şablon:Number table sorting/positive9.78   El Pardo (81)
Fuentelarreina (82)
Peñagrande (83)
Pilar (84)
La Paz (85)
Valverde (86)
Mirasierra (87)
El Goloso (88)
9 Moncloa-Aravaca Şablon:Number table sorting/positive4,653.14 Şablon:Number table sorting/positive115,713 Şablon:Number table sorting/positive24.87   Casa de Campo (91)
Argüelles (92)
Ciudad Universitaria (93)
Valdezarza (94)
Valdemarín (95)
El Plantío (96)
Aravaca (97)
10 Latina Şablon:Number table sorting/positive2,541.57 Şablon:Number table sorting/positive237,953 Şablon:Number table sorting/positive93.62   Los Cármenes (101)
Puerta del Ángel (102)
Lucero (103)
Aluche (104)
Campamento (105)
Cuatro Vientos (106)
Las Águilas (107)
11 Carabanchel Şablon:Number table sorting/positive1,404.84 Şablon:Number table sorting/positive242,780 Şablon:Number table sorting/positive172.82   Comillas (111)
Opañel (112)
San Isidro (113)
Vista Alegre (114)
Puerta Bonita (115)
Buenavista (116)
Abrantes (117)
12 Usera Şablon:Number table sorting/positive775.51 Şablon:Number table sorting/positive133,655 Şablon:Number table sorting/positive172.35   Orcasitas (121)
Orcasur (122)
San Fermín (123)
Almendrales (124)
Moscardó (125)
Zofío (126)
Pradolongo (127)
13 Puente de Vallecas Şablon:Number table sorting/positive1,500.58 Şablon:Number table sorting/positive228,739 Şablon:Number table sorting/positive152.43   Entrevías (131)
San Diego (132)
Palomeras Bajas (133)
Palomeras Sureste (134)
Portazgo (135)
Numancia (136)
14 Moratalaz Şablon:Number table sorting/positive611.01 Şablon:Number table sorting/positive96,171 Şablon:Number table sorting/positive157.40   Pavones (141)
Horcajo (142)
Marroquina (143)
Media Legua (144)
Fontarrón (145)
Vinateros (146)
15 Ciudad Lineal Şablon:Number table sorting/positive1,142.57 Şablon:Number table sorting/positive214,256 Şablon:Number table sorting/positive187.52   Ventas (151)
Pueblo Nuevo (152)
Quintana (153)
Concepción (154)
San Pascual (155)
San Juan Bautista (156)
Colina (157)
Atalaya (158)
Costillares (159)
16 Hortaleza Şablon:Number table sorting/positive2,741.46 Şablon:Number table sorting/positive172,705 Şablon:Number table sorting/positive63   Palomas (161)
Piovera (162)
Canillas (163)
Pinar del Rey (164)
Apóstol Santiago (165)
Valdefuentes (166)
17 Villaverde Şablon:Number table sorting/positive2,013.38 Şablon:Number table sorting/positive142,040 Şablon:Number table sorting/positive70.55   San Andrés (171)
San Cristóbal (172)
Butarque (173)
Los Rosales (174)
Los Ángeles (175)
18 Villa de Vallecas Şablon:Number table sorting/positive5,142.15 Şablon:Number table sorting/positive98,767 Şablon:Number table sorting/positive19.21   Casco Histórico de Vallecas (181)
Santa Eugenia (182)
Ensanche de Vallecas (183)
19 Vicálvaro Şablon:Number table sorting/positive3,517.65 Şablon:Number table sorting/positive69,729 Şablon:Number table sorting/positive19.82   Casco Histórico de Vicálvaro (191)
Ambroz (192)
20 San Blas-Canillejas Şablon:Number table sorting/positive2,236.82 Şablon:Number table sorting/positive153,372 Şablon:Number table sorting/positive68.57   Simancas (201)
Hellín (202)
Amposta (203)
Arcos (204)
Rosas (205)
Rejas (206)
Canillejas (207)
Salvador (208)
21 Barajas Şablon:Number table sorting/positive4,190.82 Şablon:Number table sorting/positive45,586 Şablon:Number table sorting/positive10.88   Alameda de Osuna (211)
Aeropuerto (212)
Casco Histórico de Barajas (213)
Timón (214)
Corralejos (215)