Marlon Brando


Marlon Brando (biyayış: 1924, Nebraska; merdış: 2004, Kaliforniya) ju aktoro Amerikan biyo. Brando, serra 1972yıne de filmê Pi de kay kerdo. Amerika de verba postesuran sero politikaya ciyakerdışi de vınderto. Heq u hıquqê postesur u siyayan guriyo, kar kerdo. Tayê cayan de xo rê ateist vato, hema hem zeman de vato ke baweriya mı zi esta u itıqadê mı itıqadê postesuran ra nezdiyo.

Marlon Brando
Marlon Brando publicity for One-Eyed Jacks.png
Melumato şexsi
Dewlete Dewletê Yewbiyaeyê Amerika
Cınsiyet Camêrd
Cayê biyayışi Omaha
Biyayış
Merdış (Tahiti de merdo)
Cayê merdışi Los Angeles(Respiratory failure ra merd)
Wendış Actors Studio, Shattuck-Saint Mary's, New School, Stella Adler Studio of Acting û Libertyville High School
Gure Kaykerê sinema, Hetenoğê filmi, Kaykerê tiyatroy û kaykerê seriali
Fıkır Partiya Demokratike
Zıwani İngılızki
Hempar Tarita Teriipaia, Movita Castaneda û Anna Kashfi
Domani Stephen Blackehart (?), Cheyenne Brando, Christian Brando, Simon Teihotu Brando, Rebecca Brando û Miko Castaneda Brando
Maye Dodie Brando
Pi Marlon Brando, Sr.
İtıqad Ateist
Keyepele marlonbrando.com
İmza İmzaya cı

FilmografiyeBıvurne

XelatiBıvurne

  • Xelate Oscar (1954)
  • Xelate Oscar - Xelati kabul nekerdo (1972)
  • Xelate Kureye Zerne - (1972)
  • Xelate BAFTA - (1952),(1953),(1954)
  • Xelate Cannes - (1952)
  • Xelate Emmy - (1979)

ÇımeyBıvurne

Arşivê Embarê Wikimediya de heqa Marlon Brando de vêşêri multimedya esta.