Menuyê serêni ake

Megan Denise Fox (b. 16 Gulane 1986, Rockwood, Tennessee) yew model u aktrisa Amerikayıca. Ebe filmê Confessions of a Teenage Drama Queeni biya namdare.

Megan Fox
Megan Fox 2011.jpg
Melumato şexsi
DewleteDewletê Amerikaê Yewbiyaey
Cay biyayışiOak Ridge (en)
CınsiyetCêniye
Biyayış16 Gulane 1986
GureKayker, kaykerê sinema (d), kaykerê seriali (d), model (en) u Vengdayoğ (d)
Zıwaniİngılızki
PartnerBrian Austin Green (en)
DomaniNoah Shannon Green (d), Bodhi Ransom Green (d) u Journey River Green (d)
Websitewww.meganfox.com

FilmografiyeBıvurne

Sinema
Serre Film Rol Noti
2007 Transformers Mikaela Banes
2008 How to Lose Friends & Alienate People Sophie Maes
Whore Kayıp
2009 Transformers: Revenge of the Fallen Mikaela Banes
Jennifer's Body Jennifer Check
2010 Jonah Hex Leila
2011 The Crossing TBA
Fathom Aspen Matthews
Arşivê Embarê Wikimediya de heqa Megan Fox de vêşêri multimedya esta.