Megan Fox


Megan Denise Fox (b. 16 Gulane 1986, Rockwood, Tennessee) yew model u aktrisa Amerikayıca. Ebe filmê Confessions of a Teenage Drama Queeni biya namdare.

Megan Fox
Megan Fox in 2019.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Dewletê Amerikaê Yewbiyaey
Cınsiyet

Cêniye

[1]
Cay biyayışi Oak Ridge (en)
Biyayış
Gure Kayker, kaykerê sinema, kaykerê seriali (d), model (en) u vengdayoğ (en)[2]
Zıwani İngılızki
Partner Brian Austin Green (en)
Domani Noah Shannon Green (d), Bodhi Ransom Green (d) u Journey River Green (d)
Website www.meganfox.com

FilmografiyeBıvurne

Sinema
Serre Film Rol Noti
2007 Transformers Mikaela Banes
2008 How to Lose Friends & Alienate People Sophie Maes
Whore Kayıp
2009 Transformers: Revenge of the Fallen Mikaela Banes
Jennifer's Body Jennifer Check
2010 Jonah Hex Leila
2011 The Crossing TBA
Fathom Aspen Matthews
Arşivê Embarê Wikimediya de heqa Megan Fox de vêşêri multimedya esta.
  1. Wikidata sera be ercê cınsiyeti
  2. Pela procey wikipediyaya ra