Michel Teló


Michel Teló (b.: 21 Çele 1981) yew senatkar u muzisyeno Brezilyayıco. Michel Teló Paraná de ameyo riyê dınya. Ebe şerqiya xo Ai Se Eu Te Pego! dınya de zaf bi namdar. Şerqiya cı Ai Se Eu Te Pego! Brezilya, Latin Amerika, Kanada u Ewropa de biye yew numre.

Michel Teló
Michel Teló em Show.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Brezilya
Cınsiyet

Camêrd

[1]
Cay biyayışi Medianeira (en)
Biyayış
Gure Deyrvac-Nuştekarê deyıran (en), muzisyen u bestekar (en)[2]
Partner Thaís Fersoza (d)
Cınayış Accordion (en) u Vokal (d)
Website micheltelo.com

DiskografiyeBıvurne

  • 2009: Balada Sertaneja
  • 2014: Bem Sertanejo
  • 2010: Michel Teló Ao Vivo
  • 2011: Michel na Balada
  • 2013: Sunset
  • 2015: Baile do Teló
  1. Wikidata sera be ercê cınsiyeti
  2. Pela procey wikipediyaya ra