Miranda! yew gruba Arcantinıca. Ezayê grube Alejandro Sergi (vokal), Juliana Gattas (vokal), Lolo Fuentes (gitar), Bruno de Vincenti (programming) û Nicolás Grimaldio.

Miranda!
Şınasiye
Miranda 2006 LA.jpg
Tewr Gruba muziki (en)
Sazbiyayış
Dewleta kanali Arcantin
Maney cı Osvaldo Miranda (en)
Website www.esmirandamiamor.com
Twitter

https://www.twitter.com/Esmirandamiamor
(Pêro piya

64 Teqibwani)

DiskografiyeBıvurne

AlbumiBıvurne

  • Es Mentira (2002)
  • Sin Restricciones (2004)
  • Sin Restricciones En Vivo! (2005)
  • Quereme! [EP] (2006)
  • El Disco De Tu Corazón (2007)
  • El Templo Del Pop (2008) greatest hits album
  • Es Imposible (2009)
  • Miranda Directo! (CD + DVD) (2009)
  • Magistral (2011)
  • Safari (2014)

SingleyiBıvurne

  1. Bailarina
  2. Imán
  3. Romix
  4. Tu Juego
  5. Agua
  6. Yo Te Diré
  7. Navidad
  8. Don
  9. El Profe
  10. Uno Los Dos
  11. Traición
  12. Quereme... Tengo Frío
  13. Prisionero
  14. Hola
  15. Perfecta
  16. Enamorada
  17. Chicas
  18. Mentía
  19. Lo que Siento por ti
  20. Tu misterioso alguién
  21. Ya Lo Sabia