Momoko Kōchi


Momoko Kōchi (河内桃子) (7 Adar 1932 - 5 Tışrino Peyên 1998) yew aktrisa Japona.

Momoko Kōchi
Momoko Kochi 540105 Scan10006.JPG
Melumato şexsi
Dewlete Japonya
Cınsiyet Cêniye
Cay biyayışi Tokyo
Biyayış
Merdış (Yanaka Cemetery de merdo)
Cay merdışi Tokyo(Colorectal cancer ra merd)
Wendış Japan Women's University
Gırwe Kayker, seiyū û Kaykerê tiyatroy
Zıwani Japonki
Pi Nobuhiro Ōkōchi

FilmografiyeBıvurne

  • Gojira (1954; Godzilla)
  • Jūjin Yuki Otoko (1955)
  • Waga mune ni niji wa kiezu (1957)
  • Chikyū bōeigun (1957)
  • Ōatari tanuki goten (1958)
  • Gojira tai Desutoroia (1995; Godzilla vs. Destoroyah)
Arşivê Embarê Wikimediya de heqa Momoko Kōchi de vêşêri multimedya esta.