Nirvana, DAY de yew gruba muzikia.

Nirvana

NirvanaLogo.svg

Nirvana around 1992.jpg
Şınasiye
Tewr Rock group
Dewlete Dewletê Yewbiyaeyê Amerika
Sazbiyayış
Dewleta kanali Dewletê Yewbiyaeyê Amerika
Website www.nirvana.com
Twitter

https://www.twitter.com/Nirvana
(Pêro piya

952 227 Teqibwani)

DiskografiyeBıvurne

Albumê cıBıvurne

  • 1989: Bleach
  • 1991: Nevermind
  • 1992: Incesticide
  • 1993: In Utero
  • 1994: MTV Unplugged in New York
  • 1995: Singles
  • 1996: From the Muddy Banks of the Wishkah
  • 2002: Nirvana
  • 2004: With the Lights Out
  • 2005: Sliver: The Best of the Box

Ezayê grubeBıvurne

ÇımeBıvurne