Yusuf Çim


Yusuf Çim (b. 26 Keşkelun 1991, Estamol), yew kaykero Tırko.

Yusuf Çim
YusufCim.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Tırkiya
Cınsiyet Camêrd
Cay biyayışi Estanbol
Biyayış
Gırwe Kayker, model û kaykerê seriali
Zıwani Tırki

FilmografiyeBıvurne

  • Ezra - 2014 - Başkomiser Mustafa
  • Piramit - 2015 - Kendisi
  • Çilek Kokusu - 2015 - Burak Mazharoğlu
  • Hanım Köylü - 2016 - Ferit
  • İçimdeki Fırtına - 2017 - Emre
  • Seven Ne Yapmaz - 2017 - Ozan
  • Servet - 2018 - Can Yiğit

TêlevizyonBıvurne

Serre Program / Film Name Rol
2014 Ezra Başkomiser Mustafa Serrol
2015 - Piramit Ebe xo Spiker
2015 Çilek Kokusu Burak Mazharoğlu Serrol
2016 Hanım Köylü Ferit Sabit Serrol
2017 İçimdeki Fırtına Emre Bademli Serrol
2017 Seven Ne Yapmaz Ozan Ekinsoy Serrol
2018 Servet Can Yiğit Serrol
2020 Kazara Aşk Emir Mete Serrol

Filmê reklamanBıvurne

  • Avea (2010)
  • Gs Mobile (2010)
  • Aksiyon Dergisi (2011)