Elena Paparizou


Elena Paparizou (be Yunanki: Έλενα Παπαρίζου) jû senatkara Yunana. Serra 1982yıne de ameya riyê dınya. Be şerqiya xo My Number Onei Ewrovizyonê 2005ıne de biye numara yew.

Elena Paparizou
Helena Paparizou (2) By Daniel Åhs Karlsson.jpg
Melumato şexsi
Dewlete İswec
Cınsiyet

Cêniye

[1]
Cay biyayışi Borås (en)
Biyayış
Gure Muzisyen, model (en), bestekar (en), Kayker, deyırnuştoğ (en) u Spikerê televizyoni (en)[2]
Zıwani Modern Greek (en), İngılızki u Swêdki
Cınayış Vokal (d)

DiskografiyeBıvurne


FilmografiyeBıvurne

Têlevizyon
Serre Film Rol Noti
2001 National Song Selection
2001 Eurovision Song Contest 2001
2005 National Song Selection
2005 Eurovision Song Contest 2005
2005 Congratulations
2006 Eurovision Song Contest 2006
2006 MAD Secret Concerts: Helena Paparizou
2007 Nikos Aliagas in Concert
2008 So You Think You Can Dance
2008 Live in Concert: To Party Arhizei
2009 MAD Secret Concerts Vol.II
2011 Dancing on Ice
2012 Let's Dance 2012
  1. Wikidata sera be ercê cınsiyeti
  2. Pela procey wikipediyaya ra