Karber vaten:Mirzali/Standart Zazaca üzerine

Standart Zazaca Wikipediası metada talep aşamasında.

Kuzey Zazacası (Dersimce, Kirmanjki) Wikipediası incubatorda. Kategoriye:Kiu-Wikipedia'da yer alan maddeler oraya aktarılacak herhalde.

Dolayısıyla burası Güney Zazacası (Dımılki) Wikipediası oluyor.

Değil mi ? Takabeg (mesac) 11:57, 5 Tişrino Verên 2012 (UTC)

Mamekiye bıvurne

Bu konuyla alakalı değil ama şunu soracaktım (senin kişisel sayfan kilitlenmekte olduğu için burayı kullanmak zorunda kaldım), Kategoriye:Dewê Mamekiye ile Kategoriye:Dewê merkezê Mamekiye aynı değil mi ? Mamekiye bir ilçe ve şehrin adı olduğuna göre, "Tunceli merkez ilçesine bağlı köyler" için "Dewê merkezê Dêsımi" demek yanlış olmaz ama "Dewê merkezê Mamekiye" mantıken doğru olamaz, kanımca. Sonuçta Kategoriye:Dewê merkezê Mamekiye'nin Kategoriye:Dewê Mamekiye'ye aktarılması daha uygundur. Takabeg (mesac) 12:28, 5 Tişrino Verên 2012 (UTC)

Copyright Violation bıvurne

Birde Kategoriye:Bestere ile ilgilenirsen iyi olur. Şu an maalesef Zazaca Wikipediası "copyright violation" projesi halindedir :) Aslında bazı dosyalar non free fair use olarak yüklenebilirdi fakat kaynaksız olduklarından ve bu projede non free fair use şablonunun bulunmamasından dolayı burada kalmaları mümkün değil. Takabeg (mesac) 12:34, 5 Tişrino Verên 2012 (UTC)

Edit yapamıyoruz. Açar mısın ? Takabeg (mesac) 01:03, 6 Tişrino Verên 2012 (UTC)

Ravêre be pela karberiya "Mirzali/Standart Zazaca üzerine".