Marijke Amado


Marijke Amado (* 1 Sıbate 1954 de Tilburg, Hollanda be namey kamiye ra Maria Henrica Elisabeth Verbraak) jû moderatora kanalê RTLyi, dewleta Almanya de programê têlevizyoni u radyoy vırazena.

Marijke Amado
Mensch Jürgen - von der Lippe wird 70-1050 (cropped) - Marijke Amado.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Qıraliya Hollanda
Cınsiyet Cêniye
Cayê biyayışi Tilburg
Biyayış
Gure Muzisyen, Spikerê televizyoni, nuştekar, kaykerê seriali, presenter û Programwanê Radyoy
Zıwani Flemenki
Enstrumanê cınıtışi Vokal

FilmografiyeBıvurne

  • 1978: Am laufenden Band
  • 1980–1990: WWF-Club
  • 1989: Easy
  • 1990–1998: Mini Playback Show
  • 1992: RTL-Quizshow Superfan
  • 1999–2001: Amado und Antwerpes – Die Talkshow für Genießer
  • 2008–2009: Schlagerboulevard (Radiosendung)
  • 2009: Amado – der Talk
  • 2011: Aufgemöbelt – Erstklassig wohnen aus zweiter Hand
  • 1988: Starke Zeiten
  • 1990: Unternehmen Jocotobi (Fernsehserie, 6 Folgen)
  • 1991: Ein Schloß am Wörthersee (Fernsehserie, Folge Doppelbuchung)
  • 1997: Dr. Stefan Frank – Der Arzt, dem die Frauen vertrauen (Fernsehserie, Folge Ein Herz für Kinder)

ProgramiBıvurne

  • 1991: Alles Nichts Oder?!
  • 1997: Zimmer frei!
  • 2000: alfredissimo!
  • 2001–2007: Blond am Freitag
  • 2007: Volle Kanne
  • 2007, 2011: Das perfekte Promi-Dinner
  • 2007, 2009, 2012, 2014: Lafer! Lichter! Lecker!
  • 2008: Kachelmanns Spätausgabe
  • 2012, 2013: Promi Shopping Queen
  • 2013: Let’s Dance
  • 2013: Promi-Frauentausch
  • 2013: Promi Big Brother
  • 2014: Wer hat’s gesehen?
  • 2016: Grill den Henssler
  • 2016, 2017, 2020: Wer weiß denn sowas?
  • 2017: Die Küchenschlacht
  • 2018, 2020: Quizduell
  • 2018: Neo Magazin Royale
  • 2019: Das große Promibacken
  • 2019: 35 Jahre RTLplus – Der große Kult-Abend
  • 2020: Kölner Treff

Şablon:Merdumê RTL