Çağatay Ulusoy


Çağatay Ulusoy yew kaykero Tırko. Ey sinema u têatro de kay keno.

Çağatay Ulusoy
CagatayUlusoy.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Tırkiya
Cınsiyet Camêrd
Cay biyayışi Estanbol
Biyayış
Wendış Universıtey Estanboli
Gırwe Kayker, model, kaykerê sinema u kaykerê seriali
Zıwani Tırki
Website cagatayulusoy.com.tr

FilmografiyeBıvurne

Sinema
Serre Name Rol Noti
2010 Recep İvedik 3 Dansker Figüran
2011 Anadolu Kartalları Ahmet Onur Serrol
2012 Paranoya / Paranoia Çağatay Ulusoy Serrol / Filmo kılm
2015 Delibal Barış Ayaz Serrol[1]
Têlevizyon
Serre Name Rol Noti
2009-2010 Arka Sokaklar Figüran
2011-2012 Adını Feriha Koydum Emir Sarrafoğlu Serrol
2012 Eve Düşen Yıldırım Kaykero meyman
2012 Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Serrol
2013-2015 Medcezir Yaman Koper Serrol
2016-2017 İçerde Sarp Yılmaz Serrol
2018-2020 Hakan: Muhafız Hakan Demir/Muhafız Serrol
2020 Menajerimi Ara Xo Kaykero meyman
Reklam
Serre Şırket Mal Çıme
2016 Colin's Cıle [2]
Arşivê Embarê Wikimedya de heqa Çağatay Ulusoy de vêşêri multimedya esta.
  1. http://blog.milliyet.com.tr/medcezir-in-yaman-i--cagatay-ulusoy---simdi-de-delibal-da-baterist-tarik-oldu-/Blog/?BlogNo=505698
  2. http://www.cnnturk.com/magazin/cagatay-ulusoy-ve-taylor-hill-ayni-reklamda