Kenan İmirzalıoğlu


Kenan İmirzalıoğlu, yew kaykero Tırko. Oyo sinema u têatro de kay keno.

Kenan İmirzalıoğlu
Kenan Imirzalioglu.jpg
Melumato şexsi
Dewlete Tırkiya
Cınsiyet Camêrd
Cay biyayışi Bala
Biyayış
Wendış Universıtey Teknikiê Yıldızi
Gırwe Kayker, model, kaykerê sinema, kaykerê seriali u presenter
Zıwani Tırki
Partner Sinem Kobal

FilmografiyeBıvurne

Serre Namey Roli Noti
1998-2002 Deli Yürek Yusuf Miroğlu TV
2001 Hayat Bağları Xo TV
2001 Deli Yürek: Bumerang Cehennemi Yusuf Miroğlu Film
2003-2005 Alacakaranlık Ferit Çağlayan TV
2004 Yazı Tura Cevher Film
2005-2007 Acı Hayat Mehmet Kosovalı TV
2005 Zağara Ve Diğerleri Polis TV
2006 Son Osmanlı Yandım Ali Ali Film
2007 Kabadayı Devran Film
2009 Ejder Kapanı Akrep Celal Film
2009-2011 Ezel Ezel Bayraktar TV
2012 Uzun Hikâye Sosyalist Ali Film
2012-2015 Karadayı Mahir Kara TV
2017 Cingöz Recai Recai Film
2018 Mehmed Bir Cihan Fatihi II. Mehmed TV
2019- Kim Milyoner Olmak İster? Spikere Programe
2020 Alef Kemal İnternet

ÇımeyBıvurne