Yeşim Salkım


Yeşim Salkım (b. 1968, Estanbol, Tırkiya) jü muzisyen u kaykera de Tırka. Eslê cı Arnawudo. Serra 1968ıne de Estanbol de maya cı ra biya.

Yeşim Salkım
Aziz Yeniay Yeşim Salkım ve Buket Dereoğlu (7047834113) (cropped).jpg
Melumato şexsi
Dewlete Tırkiya
Cınsiyet Cêniye
Cay biyayışi Estanbol
Biyayış
Gırwe Kayker u muzisyen
Zıwani Tırki
Enstrumanê cınayışi Vokal

DiskografiyeBıvurne

  • 1993: Hiç Keyfim Yok
  • 1996: Ferman
  • 1997: Yoktan Geliyorum
  • 1997: Hep Böyle Kal
  • 2001: Vefa Borcu
  • 2001: Yadigar
  • 2003: Sevgilim
  • 2005: Ayna
  • 2006: Bazen
  • 2007: Yuvarlanan Taşlar
  • 2007: Casablanca
  • 2008: Sen Nasılsan Öyleyim
  • 2009: 7
  • 2010: İstanbul'da Aşk
  • 2012:Bizim Şarkımız

FilmografiyeBıvurne

  • 1996: Eskiya
  • 2000: Fosforlu Cevriye
  • 2001: Şarkıcı
  • 2005: Seher Vakti
  • 2007: Sessiz Gemiler
  • 2007: Bayrampasa : Ben Fazla Kalmayacağım