Meryem Uzerli

Meryem Uzerli (b. 12 Tebaxe 1983, Kassel Almanya) yew kaykera Tırka. A sinema û têatro de kay kena. Filmanê Muhteşem Yüzyıl ra şınasiyena.

Meryem Uzerli
Melumato şexsi
Dewlete Almanya
Cınsiyet Cêniye
Cayê biyayışi Kassel
Biyayış
Gure Kayker û kaykerê sinema
Zıwani Almanki û Tırki
Keyepele www.meryem.me

FilmografiyeBıvurne

Filmografiye
Dewlete Serre Name Roli Noti Format
  Almanya 2008 Inga Lindström Britta Têlevizyon
  Almanya 2009 Das total verrücktes Wochenende Filmê Sinema
  Almanya 2009 The Line Anna Filmo kılm
  Almanya 2009 Sterne über dem Eis Telebiye Filmê Sinema
  Almanya 2010 Journey of No Return Hostese Filmê Sinema
  Almanya 2010 Ein Fall für zwei Ankel Têlevizyon
Tırkiya 2011-2013 Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Serrol Têlevizyon
Tırkiya 2016 Gecenin Kraliçesi Selin Serrol Têlevizyon
Tırkiya 2016 Annemin Yarası Marija Serrol Filmê Sinema
Tırkiya 2016-2017 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Suzi Kaykera meymane Têlevizyon
Tırkiya 2017 Cingöz Recai Göze Serrol Filmê Sinema
Tırkiya 2017 Öteki Taraf Sara Serrol Filmê Sinema
Tırkiya 2020 Kovan Ayşe Serrol Filmê Sinema

ÇımeyBıvurne